Lathet å’ utdraget

Hej.. Har varit lite lat sista dagarna kan jag ju lätt påstå faktiskt å’ hålla med om också för den delen.. Men kanske inte haft lust eller tid för att datorn varit upptagen? Men nu sitter jag iallafall här och lyssnar på mina jullåtar eller ”låtar och låtar”.. Sitter och lyssnar på ”Stad i ljus- Tommy Körberg” å’ den är så fin alltså.. Tror dock inte att Daniel håller med, eller så tycker han att det är lite för tidigt att lyssna på jullåtar såhär dags, hahaa.. Idag är det alltså onsdag å’ både jag å’ D har ledigt, wiihooopps!! Så ikväll blir det tacomyyyys, för nu börjar det ändå vara ett tag sedan juhh.. Eller hur, rätt länge sedan man läste om det? haohooo!! 😉

IMG_5240 IMG_5242

Och vad kan ha hänt sedan i söndags? Minna var här i söndags och tog med nå filmer som jag låna (se bild..) + en påse kolakakor som var grymt goda som jag smaskade i mig innan Daniel han komma hem från jobbet!! Stackarn.. Å’ vi såg också filmen ”Jag saknar dig” har sett den 1 gång tidigare med D’.. Mycket hemsk film!! Filmen Sebbe har jag också sett, men inte MASJÄVLAR.. Och nu såhär i efterhand efter att jag och D’ sett halva typ så förstår jag ju varför jag inte sett den förut, men andra ord tyckte jag inte alls den var bra faktiskt!! Men nog om film..

Har jobbat också då, såklart!? Och har också hunnit göra världens typ torraste lasagne.. *Besviken* Visst fasen kan väl jag göra lasagne?!!?? Men usch.. Inte denna gång tydligen, alltså blev inte ens en bild på den.. Eller inte för att den såg dålig ut eller så, men den var ju så torr, hade alldeles för lite ”sås”, lite köttfärs.. (Riktigt snål j*vla lasagne..) Så den vill jag som helst bara glömma nu som att den vore ogjord.. Alltså när något blir ”misslyckat” för mig dröjer det ett bra tag innan jag gör om det jag misslyckats med om jag känner mig själv rätt.. Så det blir nog inte lasagne på ett bra tag nu!! 😕

Och senaste dagarna ”typ två-tre dagarna” har det varit så mycket slisk å’ slask så hälften varit nog tror jag..  Å’ en sak till som hänt är att jag lagt ut en annons på blocket om att jag vill köpa en crosstrainer.. Sjukt najsigt om någon hör av sig och har över någon för då åker både den å’ jag ut till förrådet för hårdträning, hohohoo!! Har hört att det snöat mycket i Skellefteå!? Och vi har ju typ ingen snö alls.. Jag som längtar till att åka längdskidor, är ju rätt så kul å’ jag kände mig så vältränad i vintras efter vi åkt också.. Fast nu känns det som att det bara går utförs liksom!! Nu blir det iallafall att fara på Konsum för att handla inför vårat mys å’ sådär.. heeeeeeeeeeeeeejs

Ett svar på “Lathet å’ utdraget”

  1. När du gjorde lasagne när vi var hos er (morfar och typ resten av släkten) så blev den JÄTTEGOD!! Jag ska också äta tacos, fast på fredag när Albin kommer!! Som jag har läääängtat efter tacos 😀 men det blir ingen majs till, det försäkrar jag dig om 😉

    Ha det braa i Tärna. Vi ses ju snart i stugan <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *