Ännu en födelsedag

Här sitter jag med ”D’ headset” och lyssnar på min dåliga musik, hahahaa.. (Enligt han dådå.. Är det inte deppigt enligt han så är den bara ur-kass.. hohooho..) Men hursomhelst så var det inte det jag tänkte berätta och skriva om.. Utan vi har varit i Tärnafors och ätit massa tårta och så gott det var.. Bild ett och neråt: Oreokaka, Rabarberpaj å’ en underbart god grejj som D’s mormor gjort.. Sedan var det också en kladdkaka, hehe.. (Typ Hege’s special..) Tror jag skiter i mitt ”inte äta goda saker” för att det funkar liksom inte.. Kommer alltid en anledning som att: ”Får äta när någon fyller år, om man skulle råka bli bjuden, eller om man ska fika med någon, eller om man nu bakat så måste man ju smaka..” Hahaa.. Alltså det funkar ju som bäst om jag inte ens lägger ner en tanke på vad jag får äta och inte för då äter jag ju bara när jag känner att jag är sugen, hehe.. 😉

DSC_1979DSC_1980DSC_1981DSC_1977

Daniel är ju bara för rolig alltså, vi for på Statoil/Frendo för att köpa trisslotter till hans brossa och vad händer!? Dem säljer inte lotter där.. = Lite knäppt kan man då tycka.. Så istället for vi då på Blommor å’ Spel.. Köpte då nått lottpaket där och sedan frågar hon då om vi vill ha ett kuvert till.. Och det ville vi trots att D’ redan skrivit ett kuvert som vi hade hemma men det var alldeles för litet.. Så då lånar han en penna där och börjar på att skriva ett ”K” som då är ett början till ”Kennet”.. Tänkte bara ska han inte skriva grattis först, haha.. Och sedan gick det bara utför för då började jag skratta och då blev det ”Kenmet grattis” och en nervöst ritad ballong.. Så det slutade iallafall med att vi tog det mindre kuvertet, HAHAAA!! (se bild på ett försök till att rätta till ”Kenmet”..) *Skrattar fortfarande* 😀

Håller på att laga mat/har förberett det mesta så hasselbackspotatisen är i ugnen.. Och jag å’ Daniel hade en rolig diskussion hur vida det var ost på den och inte.. Och det gick över styr så Daniel började googla upp det för att jag tyckte ju knappt att det skulle vara ströbröd.. (typ 100-årsedan jag ens åt det..) Så då klickade han upp typ sju sidor med olika recept, sedan ploppade även Wikipedia upp och det var ju lite små roligt.. För det är så att Hasselbackspotatisen ”uppfanns” av en rektor på Hasselbacken på Djurgården år 1955.. Onödigt vetande men samtidigt en rolig historia!! Så ost är alltså ett påhitt senare.. Dvs.. grundaren till detta hade ingen ost, haha.. Aja, nu blir det tillbaka till matlagningen, wiiiiiihoooooooopps!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *