Fredagen’s färska räkor

Blev så mätt igår av räkorna så att jag orkade endast dela på en flaska vin.. Galenskap!! Och Daniel som var sugen att testa ”Rhodos vinet” som vi köpte när vi var där… Men så blev det inte, hade ju varit kul men vi kan ju kanske nu ta det till valbiffen dådå som vi också köpte.. Kanske passar bra? Är ett vitt vin iallafall, men valkött är ju som mer åt ”köttiga hållet” än vad det är åt det fiskiga.. Så frågan står fortfarande kvar, hehe.. Men som D’ sa Rhodos-vinet har nog lagrats nog länge, haha.. Det är ju inte precis nå dyrtvin det där.. Är väl mest för reklamens skull skulle jag kunna tänka mig, hooho.. 😉

IMG_5073IMG_5079IMG_5084

Tog då bilder.. (som vanligt, hehe..) Och idag är det alltså lördag.. Känns väldigt konstigt med tanke att vi var i Norge igår.. För vi är ju ALDRIG ledig på en fredag tillsammans liksom.. Tror typ nästan att det är första gången som det faktiskt hänt, så det var ju mysigt.. Nu idag ska vi väl fara till Tärnafors och äta lite tårta då för att D’s brossa fyller år!! Och det går inte så bra för mig att vara nyttig kan jag berätta.. Måste ju bara vara sämst!! För igår när vi for förbi Lene då bjöd hon på fika.. Och nu idag.. Hoppas inte att det finns någon tårta, för det är min svagaste punkt alltså.. Grädde å’ gottigtheter..

På tal om tårta å’ gottigheter så är det dags att snart börja ta kontakt med min tandläkare också!! För dem har försökt få tag på mig rätt så många månader nu, huvvu, huvva, huvva.. Tål inte tandläkaren, mest för att jag måste ju laga ett eller kanske två hål varje gång jag far dit.. Är så sprut rädd så jag kan inte ens beskriva+ att jag vill ju inte borra utan bedövning heller såå.. Hmzzz.. 😕

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *