En liten tripp till Norge

Morgonen började rätt tidigt.. Eller det beror ju såklart vad man tycker, hehe.. Var ute med Challe just efter klockan nio typ, eller halv tio kanske klockan var eller nått.. Sedan skyndade vi på så gott som vi kunde och for och lämnade Charlie i Tärnafors.. Sedan blev det att fara på bageriet och äta lite frukost/lunch, som då blev baguetter med rostbiff!! (Mycket bra och snabb start på dagen, hehe.. + kaffe på det då såklart.) Färden till Mo i rana dådå blev smidig och snabb.. (kändes det som då, kanske med en liten tanke på att jag stickade hela vägen!!) Också lyssnade vi ju på bra musik hela vägen då som vanligt!! 😉

IMG_5059 IMG_5064

Tror aldrig att vi varit så beslutsam när vi farit någonstans som nu alltså vi visste precis vad vi skulle göra när vi kom dit och det var: Köpa färska räkor nere vid hamnen, gå på en secondhand affär och hitta en lampa, fara på biltema och köpa nå grejjer till Daniels pappa samt även att hälsa på D’s moster som köpt ett nytt hus, hoho.. Blev endast en avstickare som då var ”Clas Ohlsson” där vi dök in och köpte oss en brevvåg.. Hade egentligen tänkt beställa den därifrån, men när vi liksom var vid ett Classe, varför skulle vi inte köpa den direkt liksom? Trots att kursen är annars så tjänar vi ju in på att köpa den där eftersom att frakten kostar ju typ 69 kronor eller nått.. Sedan blev det också att fara på en mataffär och köpa lite majonäs, sallad å’ sånt som man behöver eftersom att vi inte skulle hinna tillbaka till Tärna innan dem skulle stänga här, hoohoho..

Men nu orkar jag inte berätta mer om denna dag för nu är det dags att gluffsa i sig dem underbara räkorna som jag redan har tjuvsmakat på, hihi.. Eller jag kan faktiskt berätta en sak till och när vi köpte räkorna där vid hamnen så köpte vi även valkött som vi ska testa imorgon eller på söndag.. Inte riktigt bestämt, hihii.. För att D’s brossa ska firas imorgon för att han fyller år osv.. Så vi får se när det blir, men som man brukar säga ”den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge”.. Men nu vet vi ju dock inte om det är nått gott som väntar oss, men ända.. HAHAHA!! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *