Katt som jävlas

Idag efter att jag kom hem var jag bara så pepp på att skype:a med ma’ Malin och vad händer? Hennes internet krånglar, mitt funkar inte.. Och allt bara skiter sig totalt, smsade ett tag.. Och försökte ringa för hon har tydligen fortfarande hennes svenskanummer kvar.. Och då hade hon av den.. Så det sög!! Blev inge skype alls med andra ord.. Eller prata alls i princip, fy..

Och sedan när jag å’ D’ ligger i sängen och pratar och jag ska kliva upp för att gå en sista sväng med Challe.. Vad ser jag inte då? – Massa jord bredvid Daniels kläder på golvet.. Och sedan var det ju som bara att följa spåren då till blombänken i sovrummet.. (Spåren var alltså inte små!!) Och då har då katten rivit ut en minikaktus och dragit jord runt i hela sovrummet.. Tyckte det var så sjukt konstigt för jag hittade aldrig kaktusen.. Daniels teori var ju att katten slaktat den/ätit upp den.. Men tyckte ändå det var konstigt, den kunde ju som inte bara bli jord, eller? 😕

IMG_5055

Här är då beviset ovanför på bilden.. Kaktusen låg alltså i Charlies hundsäng, man tänker ju bara: är detta möjligt? För jag letade som runt i lägenheten bakom soffan å’ lite sådär innan jag skulle ut med Charlie.. I samband med att jag gick utanför dörren slog en tanke mig.. Tänk om katten skulle ha lagt den i hundsängen för att jävlas med stackars snälla Challe? Och när jag går dit och kollar visst fasen ligger den där.. Helt sjukt alltså!! Så hemskt det var.. Katten är inte snäll alltså, var fullt med taggar på filten där också så nu måste jag försöka ta bort dem och sedan tvätta upp filten.. (Men det får inte bli förrän imorgon).. Nu får det vara nog för idag, natti.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *