Stickningen

Varför krånglar internet? Blir så less.. Igår då när jag tänkte skriva ett inlägg, så det gick då alltså inte!! Sitter nu och dricker te och försöker jobba på min stickning, hihii.. Vill ju bara att den ska bli klar, skulle ju kännas underbart så att man kan börja på nästa projekt. För nu har jag ju faktiskt tid för sedan när säsongen drar igång då är det ju helt kört att ens försöka hinna med sig själv.. Ska iväg och jobba idag med tog på mig en ”extradag”.. Och det är ju bara bra att jag gör det för jag har ju ändå inte så mycket annat för mig, hohoo.. 😉

IMG_5042 IMG_5048

Gullis Mirre..Visst? Och duktig fotograf, hohoho.. Hon är ju bara för fin med hennes silvergrå ruffs.. Tycker hon ser så oskyldig ut på denna bild med tanke på allt dumt hon gjort som att rivit upp tapeterna bakom soffan å’ andra hyss typ som att riva ner Daniels headset så att det går sönder.. Tugga på blommor å’ allt vad det innebär att ha en liten kisse-miss liksom..

Å’ ikväll är det ”Bonde söker fru” fasen vad kul.. Men dock missa vi förra veckan som då var ”premiären” så vi måste väl snabb se ikapp det på play eller nått innan om vi nu hinner, hehhe.. Det var ju som våran grejj när jag bodde i Skellefteå och kom hit för att hälsa på Daniel.. Då for vi på Konsum och köpte massa chips, cola å’ annat gott och satt sedan på rummet och kolla igenom massa program på play.. Bland annat då bonde söker fru.. Hihihi.. *mysiga tider* Men nu ska jag återgå till stickningen ett tag innan det är dags att bege sig mot jobbet.. Hejs svejs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *