Hela helgen

Godmorgon.. Idag är det måndag å’ snart är det dags att fara på jobbet!! (kl. 12:00) Längtar redan tills jag får komma hem igen, hihi.. Känner mig lite smådeppig för att detta väder alltså.. Vilken tråkig höst!? Känns ju så himla mörkt och dystert ute alltså.. Men i lördags var det ju faktiskt fint.. Aja, men hursomhelst helgen började då i fredags, hehe.. (såklart!?) Då vi åt torsk här hemma jag å’ ma’ D’.. Sen satt Daniel som spikat framför datorn å’ spela i princip hela helgen.. (Typ LAN eller nått.) Så jag har sett massa på tv å’ suttit vid min älskade platta å’ stickat på min tub-halsduk.. Vettefasen om den ens kommer bli klar någon gång.. Men det hoppas jag, kämpar ju på så gott jag kan!! Och det bästa av allt är att jag har skype:a med min bästaste Malin.. Fan vad roligt det var alltså att höra hennes röst och hur hon har det.. Har ju inte pratat på 1,5 månad.. Så det var riktigt alltså!! 🙂

IMG_4792

Sen i lördags var vi å’ åt i Tärnafors.. Salt sej, typ älgribbs, färskpotatis å’ morötter, wihoooooooo!! Och titta på bilden Challe fick sig ett ben också, hehe.. Blev mycket fisk denna helg, men det är bra för det är ju så gott så att.. Sen när vi kom hem blev det att se Avatar som gick på tv, tänka sig att filmen hux-flux blev nästan fyra timmar med reklam å’ nyheter därimellan.. Men det var ju skönt på sitt vis också, men ändå!! Jag har ju blivit så jäkla nyttig nu alltså, inte godis eller nått onyttigt alltså.. Men popcorn får jag äta, så vi satt å’ tryckte det med PEPSI MAX.. Får se hur länge det håller i sig är ju så sugen på att äta tårta, men nu ska jag verkligen försöka.. PÅ RIKTIGT!! Men tror belöningen till mig själv kommer att bli min hemgjorda prinsesstårta, då jag stått ut nog länge.. *Längar redan*

Så detta var som allt från helgen, och nu måste jag börja dra mig till jobbet och först och främst göra mig klar, hoho.. En sista sak är att denna helg har då varit som en av dem slöaste.. Såg ju även ”Nya Beck” igår också.. Och jag undrar hur nya dem är egentligen? För att den hade jag ju också sett.. Hmmzzz.. Känns lite konstigt eftersom att jag måste ju sett dem för riktigt längesedan eftersom att jag inte minns så mycket av dem.. Aja, nu ska jag dra.. Hejdå!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *