Städningen

Intressant rubrik va? Har lite tråkigt bara och tänkte bara tvärskriva detta inlägg lite sådär tvärsnabbt innan datorn blir upptagen av en snygg cs-nörd!! (Daniel alltså, hihii..) Har varit och städat nu och det känns så sjukt bra.. Från och med nu ska jag sluta skjuta upp saker, tror jag.. Eller jag vill lova det men vet inte om jag kan, hehe.. Här är en bild som sitter inne på en av toaletterna där jag städar, tycker den är rätt bra!! 😉

DSC_1972 DSC_1973

Nu blir det att hoppa in i duchen och städa upp lite papper och sätta in i ”nya pärmarna”.. Som jag köpte i Skellefteå!! Som jag inte orkat ta tag i en men nu känner jag verkligen att jag vill göra det!! Så nu när man har orken och energin till det så är det väl bäst att passa på va? Åh, Daniel kom nyss hit och ville sitta här, hehe.. Och jag sa nu då som vanligt: ”Det går snabbt”.. Och han då vad är det, en kvart eller? Näe, faktikst inte för att jag är klar nu ska bara fiffla in bilden här som du nu ser här ovan.. Eller som du mest troligt ser nu!! Känns som att en härlig kväll väntas nu så dags att inte förstöra stämningen och lämna över datorn, hihii..  hejs!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *