Tacofrukost

Blev tacos till frukost idag.. (Alltså rester, hehe..) Åt tacos igår till middag, gott gott!! Bilden under är alltså från igår som kanske är förståligt? Med tanke på att det är så mycket mat på bilden, hohoo.. Idag är det då torsdag och det känns så konstigt för att Daniel är ledig idag fast jobbat imorgon.. Känns typ som söndag för att han ska jobba imorgon!! Så det känns underbart med andra ord för efter imorgon är det helg på riktigt, har ju som fått en försmak nu, hihi.. Hade tänkt fara till Norge i helgen, men kände att det skulle bli lite dyrt för vi betalat försäkring på bilen osv.. Så det blir mest troligt nästa vecka vi far dit, hade tänkt fara och se på D’s mosters nya hus å’ sådär och sist men inte minst köpa med oss färska räkor hemåt= UNDERBART!!

IMG_4769

Alltså igår var jag så lat av mig.. Så jag sket i att städa så nu måste jag ju fara iväg och göra bort det idag.. Men det tar ju ändå bara en timma så det går väl fort!! (För det andra stället ska jag städa imorgon) Men kändes ändå drygt att jag valde att skjuta upp det till idag nudå.. Men nu får man allt vackert ta och stå sitt kast och fara iväg!! Annars idag då? Siktar på en budget-middag och på lyxfällan klockan 20:00, sedan att bara småpyssla med lite saker här hemma å’ sådär.. Skulle kunna skriva hur länge som helst för att skjuta upp denna städning ett tag.. Men nu är det faktiskt dags att fara iväg att göra någon nytta!! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *