Munkar i mängder

Godmorgon Skellefteå? Vilken ful dag med tanke på detta regn.. Men det ska väl klarna upp snart, dock lite svårt att tro, hohooo.. Nu på ”morgonen/dagen” har vi varit på Solbacken och köpt en kattlåda med tak, nå små leksaker å’ sedan en ”kattsäng”.. Så det kommer att bli så bra med en kattlåda med tak alltså så vi slipper all denna kattsand överallt.. Sjukt jobbigt alltså.. Är det inte katten som river ut den så är det då Challe som är där ner i kattlådan..

DSC_1605

Sedan har vi också gått en sväng på festivalen medans det faktiskt råkade vara uppehåll.. Tyckte att det försvunnit mycket ”stånd” som står och kränger smycken å’ så.. Var nästan mest matställen nu, men det kan ju vara trevligt också!! Och munkar alltså.. Finner nästan inga ord på hur gott det är.. Och så himla fett det är också egentligen!! Vi gick då ett varv runt och köpte varsin munk.. Sedan drog vi ett till varv nästan direkt efter så då köpte vi en munkmix som då innehöll 10 stycken munkar som man då fick välja vilka man ville ha!! Så det blev rätt enkelt: 5 stycken choklad å’ 5 stycken sockrade.. (Det är jag som äter dem sockrade.. hehe)

Nu är vi då hemma hos mammi och ska få i oss någon mat innan vi ska träffa Malin.. På grund av vädret så kommer vi ju dock inte att kunna sitta nere vid älven eller så.. Så vi kommer att dra till Rebban å’ umgås med henne så det blir ju bra!! Aja, dags att göra sig klar också.. HEJS!! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *