Då tar jag helg

Då har man jobbat sista dagen för denna vecka, så nu tar jag helg iallafall!! Och imorgon bär det av mot Skellefteå kommer dock att ta bil eftersom att bussarna går så dåligt.. Men det finns ju fördelar med det eftersom att vi kommer att behöva köpa en kattlåda med tak för att kattsanden ska hålla sig på endast ett ställe inte på toan och det är inne i den lådan!! Hoppas Challe kommer fatta det också så att han inte kryper in där också, men det tror jag då ändå inte att han skulle göra.. Men man vet aldrig har sagt saker förut om han som då inte stämt nått nämnvärt.. Man ska aldrig sluta förvånas när det gäller Charlie alltså!! 😉

IMG_2885

Åh, nu ikväll har vi sett American Reunion som då är den sista filmen av, American Pie.. Var riktigt rolig och bra!! Till den så åt vi nå naturgodis som vi köpte i Grekland var nå nötter, blandat med jag vet inte vad och det lustigaste av allt var att det var ärtor där i också.. Var väldigt knaprigt och lite sådär halvgott å’ knapra på.. (alltså ärtorna) Och det andra var väldigt bra också, kändes verkligen nästan som om att det var nyttigt!! Men nu blir det att sova för att vänta på en morgondag med lite små packning å’ lite annat smått å’ gott!! Natti natt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *