Tvådagars

Vadå tvådagars? Jo.. Har inte bloggat på två dagar, hemskt va? Näe.. Faktiskt inte!! Har bara jobbat å’ jobbat känns det som men det är ju i princip bara det jag har också!! från klockan 10.00-20.00/20.30.. Sedan har jag också ätit en mazarin med ma’ Daniel, hihii… Och nu imorgon är det min ”sista jobbdag” iallafall för den här veckan.. HOHHOO.. Känns härligt å’ sedan blir det att fara på statsfesten å’ träffa Malin åhhhh sådär så det ska bli roligt!! Synd bara att det kommer bli en så kort vistelse eftersom att vi tänker mest troligt ta buss dit, så slipper man tänka på hur mycket man kan dricka där på lördagen!! Ändå härligt.. Men lite halvsynd är det ju att det går bort så mycket tid i bussåkande dock.. Mer tid på bussen än vakentid där känns det ju nästan som..

IMG_2877

Sedan har vi ju också varit ute och varit ute och sprungit nu idag.. Varannan dag som sagt ska vi ju försöka hålla oss till!! Och det är faktiskt kul att springa tillsammans för jag blir mer motiverad på nått vis så att jag orkar mer, och sedan har jag ju en som säger åt mig att inte stanna och sånna saker också.. Så det är hur härligt som helst!! Nästan som en personlig tränare som motiverar en till att prestera mer och bättre! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *