Måndag igen

Idag har jag jobbat och nu kommer jag att jobba hela veckan lång.. (nästan) Det jag menar egentligen är jag är ledig på fredagen.. Hehehe, och då kommer vi att fara till Skellefteå för att fara på festivalen.. (på lördagen ska vi in..) Och träffa min bästaste Malin och sitta nere vid älven å’ bara dricka på och sedan kanske det blir någon karusell också.. Men det har vi osett om, brukar ju alltid kunna åka virvelvinden, hehe.. Och det är som allt jag kan/vill åka.. Men det är också lite knappt att jag klarar det, hehe..

IMG_2867

Och vad har jag mer gjort idag? Nu kör vi varannan dag med att springa så nu är det bara att hålla i det här.. Så alltså har vi varit ute och sprungit, känns ju bara bättre och bättre för varje gång.. Längtar tills konditionen är på topp och man slipper flåsa sönder så hemskt mycket.. Man kanske ska sluta feströka också? Alltså jag vill ju träna så sjukt.. Saken är bara den att man aldrig orkar.. Men nu känns det som en bra start alltså utvilad efter utlandet å’ allt känns perfekt det är sommar i luften.. Dock, inte den som man önskat den här varma svenska sommaren!! Men den kommer väl också så småning om antar jag.. 😉

Vi har också sett en film som heter ”Babycall” som då var en thriller eller nått.. Riktigt läskig tyckte jag att den var samt också att den var svensk/norsk.. Handlade om en mamma och hennes son som typ ”bodde under skydd” för att sonens pappa hade försökt dränka honom och försökt kasta ut han genom fönstret.. Och massa sånt där och slutet var oklart men ändå.. Men den var som samtidigt bra, men det gick inte en sekund som jag kunde slappna av alltså.. Och hon såg saker som inte fanns å’ massa saker… Näe, riktigt läskigt men då är ju jag rätt så mesig också..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *