Bus på balkongen

Lilla kissemissen å’ Challe kommer då mycket bra överens måste jag säga.. Dem är så himla snälla mot varandra och turas om att jagas å’ sådära.. Känns väldigt kul för Challes skull att ha fått en kompis också.. I Vanliga fall ligger han ju som ner och sover halva dagarna när man inte busar med han eller är ute och prommar.. Men nu är han ju uppe och har fullt upp med att hålla koll på vart katten håller hus.. Känns riktigt kul faktiskt!! 😀

Något som känns mindre kul är ju att Challe-kalle käkar kattmat, och lille kissen som har specialmat för att han/hon är så liten.. Känns som att detta kommer att bli dyrt i längden om han först tänker äta sin mat och sedan gluffsa i sig kattens mat några gånger om dagen.. Men vi måste bara hitta på en lösning och rätt så snart, Charlie blir ju lös i magen av att äta för mycket kattmat också!!

DSC_1585 DSC_1587

Här ligger dem ute på balkongen och har precis busat.. Och katten då som är så rolig kan då springa runt och busa, busa, busa.. Och sedan bara lägga sig ner och tvär-sova.. Ja, den är ju så himla rolig, haha!! Det känns så kul när dem busar att dem springer åt ena håller å’ då är hunden efter katten å’ sedan när dem vänder är allt tvärt om.. HAHA!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *