Grillning med grannarna

Har grillat med grannarna idag, och det var precis lika gott som det ser ut att vara om inte godare!! Sjukt efterlängtat att grilla var det verkligen å’ väldigt trevligt också måste jag säga.. Eftersom vi inte som har någon ”grillplats” här bredvid så satte vi oss bara på sidan av utgången.. Grannarna hade någon grillhink å’ sedan hade dem någon engångsgrill vi fick.. Blev lax för min del eftersom vi segade på hela dagen med sovmorgon å’ sedan har vi också varit ut och sprungit idag också.. Helt otroligt alltså, trodde jag hade sämre kondition än jag hade.. Men det gick rätt så bra men jobbigt som fan var det också!! Sedan vet jag inte allt mest vad mer vi segat på med.. Hade tänkt grilla nå kyckling men klockan var rätt så mycket så orkade inte börja tina den och krydda å’ allt sånt så därför fick det bli lax.. Sedan hade vi ju som ohandlat också så där sprang väl en del av tiden iväg.. 😉

IMG_2840 IMG_2844IMG_2849IMG_2852

Grannarna bjöd på efterrätt: Grillade bananer med choklad å’ vi bjussa på Baylies.. Kombinationen av dem två alltså, tyckte det var underbart.. Och det var så länge sedan man åt grillade bananer också, minns inte ens när för det var så länge sedan.. Efter det kollade vi på lite bilder sedan vi var på Rhodos å’ sedan gick vi över å’ såg film hos dem: Åsa Nisse, var rätt rolig, haha.. Sedan fick vi också oss en smak på Arrak från Bali, som dem köpt när dem var där för en månad sedan eller så.. Riktigt starkt, så D’ fick dricka upp mesta av mitt.. Sedan sa vi natti natt å’ vi gick över till oss!! Kände mig små trött när vi var där hos dem, men säkert bara för att man säckat framför en film eller så? För nu efter att vi slagit på musik å’ så känner man sig ju faktiskt genast mycket piggare.. Så nu blir det en till vinflaska och å’ sitta på balkongen å’ bara prata å’ mysas!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *