Midsommar

Vi har varit ute och fiskat i hopp om att få upp en fisk eller två som vi då tänkte grilla.. Men vi var ute i ca. 4 timmar utan resultat så det var ju halvtråkigt så vår midsommarmiddag bestod endast av sallad å’ snabbmakaroner samt även crème fraiche, hehe.. Challe var också med och fiskade och han skötte sig faktiskt riktigt bra med tanke på att han aldrig har åkt båt, han var rätt lugn faktiskt.. Snarare jag som var rädd att han skulle trilla i, hehe..

Gjorde några baguetter som vi åt i båten också och så gott det var!! Lätt godare än köpes, eller det kändes så iallafall.. Man kanske var döds hungrig i väntan på fisken som aldrig dök upp.. Men D’ fick faktiskt en fisk men den släppte eller nafsade till och sedan ångrade sig.. När vi kom in då började det direkt att vaka över hela sjön, helt klart typiskt.. Men då var vi då allt för trötta!!

DSC_1590 DSC_1592 DSC_1594

Här är då vår midsommarmiddag.. Utan fisk.. *suck*!! Men ser ju gott ut ändå, visst? Men egentligen skulle vi ha grillat med grannarna idag.. Men vi sköt upp det till imorgon eftersom att en av dem jobbade till klockan 21.00 så det var väl kanske lite väl sent? Så imorgon blir det grillning, nästan så att man håller på längta sönder redan nu.. Har dock inte bestämt vad jag ska äta för D’ ska väl grilla nått kött eller såå.. Men däremot vet jag att jag ska göra en potatissallad å’ någon grekisk sallad, hehe.. Så vi får se vad det blir imorgon att äta för mig!! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *