Ny familjemedlem

Ja, här är då den lilla söta gråa plutten som vi skaffat och då hämtade hem igår.. Har dock inte träffat Challe än utan det kommer dem att få göra ikväll, efter D’ har slutat jobba.. Stackarn alltså, han har ju knappt sovit någonting alls inatt/idag.. Och knappt natten innan det, man sover ju alltid som bäst i sin egen säng.. Så är det ju bara!! Nog för att vi sovit i vår säng nu, men ändå.. Blir det inte tillräckligt med timmar så hjälper väl inte det heller?

Men nu tillbaka till det väsentliga i detta inlägg: Katten.. Vi vet inte om det är en kille eller tjej än, men vi har ändå bestämt namn!! Om det är en tjej kommer den att heta Mirre och om det är en kille blir det Dillen.. Vi satt och klura ut det på bilfärden igår.. Men det lutar iallafall åt en liten Mirre.. Det tror pappas tjej iallafall men som hon sa så är det ju svårt att se när dem är så små..

DSC_1571 DSC_1572

Vem har snott Challes lila matta? Charlies favvomatta, typiskt att denne lilla krabat har hittat dit också, måste vara rätt skön och mjuk att ligga på.. Men det kommer nog att gå bra ändå, jag menar katten tar ju inte upp så stor plats av mattan så dem ryms ju två stycken där på!! 😉

Näe, nu ska jag gossa lite med den lille och se till så den känner sig hemma, hehe.. Men alltså det känns nästan som att den känner sig hemma lite överallt, konstigt nog.. För hela bilresan låg den och sov i mitt knä och den var så konstigt lugn på nått vis.. Hade ju föreställt mig en ”mjoande” katt hela bilresan.. Men den är väl för liten för att fatta nått, den lilla söt nöten.. Hihi..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *