Utcheckning samt hemresan

Världens snabbaste utcheckning har vi då varit med om alltså.. Inte hade vi hört att man var tvungen att lämna rummen någon viss tid inte.. Så vad gjorde vi: Jo, vi var och strosade runt på en affär och köpte på oss massa presenter som olivolja, oliver, honung, tvålar å’ lite annat till oss själva.. Och sedan när vi kommer tillbaka till rummet så kommer det en och säger ni vet att ni ska vara ute klockan 12 va? Och av reaktion säger Daniel, JAAA!! Jaha, och inte hade jag duschat och inte hade vi packat heller.. Och då kände jag bara detta är inte sant och nu är klockan fem i tolv? Så jag hoppade in i duschen medan Daniel packade ihop våra saker.. Samt tryckte i presenterna, knappt att allt rymdes.. Städet han också vara och knacka på, men hon fick vänta.. Berättar dem inte för sina gäster vilken tid dem ska vara ute eller ska dem ta reda på det själv?

Efter vi checkat ut han jag tigga till mig ett ölglas också.. Dem har ju ett eget öl som då heter: Mythos och sedan har dem också såna glas.. Så då frågade jag ”under chefen” vart man kunde köpa dem.. Och han sa då: ”Man kan inte köpa dem man någonstans utan man får dem från öl leverantören när man beställer”.. Men det visste vi redan för vi hade frågat bartendern som lovat oss två glas innan vi skulle fara.. Men det var ju nästan på ”fyllan” skulle jag vilja säga.. Hehe.. Så vi sket i att fråga han igen då.. Så tillbaka till ”under chefen” .. Fick iallafall ett glas av han dock inte ett med ”öggla/öra”.. Men vad gör det? Fick ju ett gratis glas som man inte ens kan köpa någonstans.. 😉

IMG_2807

Nu var det bara att vänta i lugn och ro då på bussen, så ingen panik alls längre.. Sedan flygplatsen i Rhodos var vi var rätt hungriga men.. Det fanns ju som ingen ”mat” man var sugen på, typ pizza slize eller vad sägs som varmhållna pommes med varmhållna nugget’s?- NEJ TACK!! Så vi tog varsin chipspåse å’ en frappe var.. Och det blev då nog dyrt, haha.. Alltså 15 Euro, lite väl mycket kan man tycka? Chipspåsarna var typ på 75 g, styck.. Sedan droppade vi in på taxfree’n och köpte nå choklad i jumbo-pack!! Sen även en liten present till ma’ Malin, hihi..

Flygresan gick väl rätt bra, mådde dock ganska dålig.. Vet fortfarande inte varför!? Men sov ett tag där också i D’s knä såå.. Var väl kanske hungrig? För efter att vi fått mat och allt så kändes det bättre, men man var ändå rätt sliten på nått vis.. Väl framme i Skellefteå så hämtade syrran oss och sedan for vi en tvär sväng till mamma och sedan till pappa också och hämtade den lilla kisse-missen.. Sedan började resan hemåt eller först mot Statoil där vi såg en mest troligt berusad förare körde in i en lyktstolpe på E4:an.. Som sedan smet från platsen, så vi ringde polisen men en annan han komma fram innan.. Efter vi hade tankat å’ så for vi en sväng efter och såg då hur polisen stod vid bilen nedanför Skellefteå Kraft Arena och stod bredvid bilen.. Så allt var då under kontroll, så därefter lämnade vi Skellefteå.. Kom fram klockan 04.00 eller nått till Tärna som blev direkt att sova, man var rätt sliten och jag som nästan somnade när jag körde, fasen livsfarligt alltså.. Men nu är vi hemma välbehållna och har som nämnt tidigare haft en underbar och fin resa tillsammans!! (Nästan så man redan nu längtar tills nästan, hihi..)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *