Vattenpipa = Wiiiiiieyy

Vattenpipan som jag beställt har kommit, wiiiiiiiiiiey!! Och jag och D’ har prövat den. Detta är alltså i hopp om att jag ska sluta röka/ inte börja sommar-röka då. Är sommaren som är farligast för mig att börja röka på. Har ju inte rökt sen vi var i Lycksele med Marielle och Thomas och såg Rosenström! Så nog är jag rökfri allt, har till och med behövt ta en liten paus från Fjelle där i början då hon röker ju, för att ens klara av det.. 😕

Är inte lätt att hålla sig från rökning då man har en kompis som röker, så är det dessvärre går ej förneka. Samt också arbetskamrater. Men nu alltså tror jag att jag bestämt mig för sista gången, att det får vara nog med rökningen. Så då är tanken att vattenpipan ska hjälpa mig i sommar! Innan jag bestämde mig för den här enkla variant har jag läst runt och kollat en hel del på bla. tobak. Har också varit lite kluven över om det är farligt med vattenpips-tobak. Hittade då stenar med smak och det är helt ofarlig inga konstigheter alls! 😀

Hade det inte varit farligt att röka, hade jag då inte brytt mig alls tror jag.. Klart det är dyrt, men det må väl va.. Det är ju gött! Inte nu då om jag skulle ta en cigg för nu har jag ju hunnit vänja av mig, men när man väl börjat röka. Då gäller det att ha disciplin. Aja, lite snack från mitt sluta röka försök om att inte börja om att röka i sommar! Sjukt nöjd med den lilla vattenpipan i plast, dock ostadig så har haft den i en blomkruka så den inte ska tippa. Hej’s svejs! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *