Fest hos Fjelle & Tompax

Alltså denna helg har varit hård, kan jag meddela! Från klockan typ 19:30 på lördagen – 06:00 på söndagen var det inflyttningsfest. Man undrar ju om man är riktigt okej ibland.. Halsa liksom ett glas vin där vid 05:00-06:00 medan annat vettigt folk börjar vakna, haha! Men trevligt hade vi då så det kan ingen ta ifrån oss! 😉

Marielle blandade bål! (Måste vara starkaste någonsin, märkte jag då redan första klunken!?!?) Sedan kryper det fram att det slank ner en 7:a i kastrullen som hon förövrigt brukar blanda bålen i. Sen kom hon på att det är ju endast 1 kvarting som hon brukar ha i, haha. Alltså vad hände där liksom? Tog nog på rätt bra för övriga människor där med skulle jag tro.

Ett litet erkännande: Vi skulle komma till Marielle & Thomas kl. 19:00 med dyker in vid 19:30. Men M’ känner ju mig så det är lungt! Ja, jag är en tidsoptimist, men fint folk kommer alltid sent- glöm ej det! Älskar dem gångerna jag faktiskt är tre minuter tidig och personen jag ska träffa är 4-5 minuter sen säger: ”Är du redan här?” Och jag får säga jag var faktiskt tidig..

Här innan jul bestämde jag å’ Marielle att vi att vi skulle träffas mellan 19:30-20:00, hos henne. Å’ då dyker jag upp ca. 19:45 och säger: är du förvånad? Svaret blev: Ja, jag trodde du skulle komma efter kl. 20:00.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *