Kollat på lägenhet!!

Hejsan-svejsan! För närvarande händer det inte mycket här ikring.. Annat än sjukt lugna helger där inte mycket alls står på schemat= sjukt härligt. Mitt förra år var hektiskt på alla dem plan man kan tänka sig.. Helt sjukt hektiskt när jag tänker efter! Hade nästan nått inplanerat jämt, kändes det som! Men detta år kommer bli mycket lugnare och mindre flännigt har jag bestämt! 🙂

Vann en budgivning på tradera för ett tag sedan. ”Pippi-mugg”, som jag då samlar på. Daniel är ju rolig, hahaa… För någon dag sedan sa han till mig: ”Har du sett att det ligger ett paket i brevlådan, jag ska hämta posten.” Ja, svarade jag.. Det är väl min pippi-mugg. Då sa han bara, haha, nu vill jag inte hämta posten. Jag bara: Men sluuuuta, hahahahaaa! Och sista ordet från han blev jag hämtar posten efter jag varit i tvättstugan. Å’ hipps vipps var det glömt! Så idag hämtade jag upp posten, shiiiit vad mycket skräp det låg där. Men bara en tråkig räkning så det var ju bra! 😉

Idag var vi och kollade på en mysig lägenhet som då var en 4:a med kamin och bastu. Men det blir nog inget av, trots det. Är lite förrådsutrymme, inget varmgarage + att det är rätt så långt bort från mitt jobb. Hade det inte varit för det så hade man ju lätt tagit den, känns det som. (Fast inget är klart än, vi kanske ångrar oss vem vet!?) Inte för att jag problem med om jag skulle behöva gå/cykla skulle ju snarare bara vara bra ju. Men detta med Charlie, jag är ju hem varje lunch och prommar med honom. Är väl mest det som känns tungt att måsta köra hem på varje lunch..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *