Besöööök av pappa

I helgen har pappa & mina systrar varit och hälat på! Har varit superkul då vi åkt skidor en av dagarna! Ända gången man tar sig ut i backen är typ när dem är här = när pappa ger förslaget att åka typ. Är ju bedrövligt med tanke på vart man bor, att man inte är ute mer i backen. Har väl åkt 3 gånger kanske sedan jag flyttat hit. Glömmer nästan bort hur kul jag faktiskt tycker det är att åka slalom. Man är ju inget proffs men vem fasen bryr sig egentligen? 😀

Minsta syrrans kille har också varit här, en trevlig typ detdär! (Social fast han tror att han är blyg? Kombon dära, hehe.) Han hade endast åkt skidor några gånger och ändå ger han sig ut och åker med hans flickväns systrar, pappa & syrrans kille= Daniel, känns inte så blygt kanske? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *