Välkommen älskling!

Efterlängtad var D’…  Han kom hit efter att han slutat jobba igår. Blev jätteglad att han ens orkade komma hit. Mycket mysigt minst sagt. Vi valde att sova ute i lill-stugan på gården då värmen fortfarande var igång där. Är en skön dubbel-säng där. (Skönare än våran egen hemma faktiskt.) Aja, var då bra att sova där iallafall. (kanske lite kallt på morgonen, men ändå okej.)

Hade förberett middag tills D’ kom, blev jag som valde mat, fick bli: lövbit m. ugnsrostade saker bla. polkabeta och gulbeta. Sen mix-sallad, chilibearnaise å’ vitlökssmör. 😀

Hade frågat pappa igår under dagen om han trodde det skulle bli stjärnklart i och med att jag hoppades det, men han trodde inte det. Men ack vad fel man kan ha. Igår när vi badade badtunna med pappa, var det så sjukt stjärnklart! Å’ alla vi fick se stjärnfall och önska oss saker. Daniel såg på riktigt 5 stycken stjärnfall varav ett orkar han inte räkna med, för han trodde aldrig att vi skulle tro han. Det gjorde inte jag och pappa heller, varje gång D’ sa ett stjärnfall! Själv såg jag 2 stycken. Har alltid velat bada tunna under stjärnklar himmel så nu har man gjort det, riktigt mäktigt. 🙂

Åh, vad glad jag känner mig just nu, riktigt härligt och uppvilad känner jag mig också. Ikväll blir det att käka fondue med farmor gamla gryta! Har bara ätit fondue en gång förut. Så det ska bli kul att äta det igen. Å’ denna gång blir det en klassisk-fondue, eller rättare sagt att äta fondue som pappa alltid käkat med farmor och farfar. Ska bli jättekul å’ nått som är ännu roligare är att D’ är så taggad att veta vad vi ska äta. Sjukt nyfiken! Men jag säger inget ännu! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *