Hemma hos pappa!

Har fått ta ut anhörighetsdagar för att spendera tid med pappa! Shiit, vad härligt det är att vara här. (Tog tidigaste bussen hit i måndags, med Charlie.) Helt harmoniskt är det här. Precis vad jag behövde, har varit så fruktansvärt mycket i höst med allt man fasen kan tänka sig. Jag å’ pappa har bara tagit det lugnt och sådär.. Pratat en massa och bara umgåtts, blivit mycket sovmorgon också. Sen är det som mysigt att äta frukost/lunch här. Är som en rutin med brunch typ! 🙂

Nu idag kommer det att bli en väldigt intensiv dag för min del. Har tajmat in att fara till stan för att träffa Emilia och äta lunch på Brygg. Som jag då ser så sjukt fram emot! Var ju jättelängesen vi sågs. Så ska bli jättekul! Därefter blir det att fara och hänga med lillebror och sen käka middag. Sen till sist blir det att fara och träffa Malin. 😀

Snacka om intensiv dag, men så kan det bli ibland! Å’ inte är det roligaste vädret heller att vara ute och köra i när det är så stormigt. Hoppas det blir bra väder då jag ska köra hem hit ikväll bara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *