Fd. företag = bort med allt

Alltså för massor av år sedan fanns en ide till att starta en webshop. Men det blev som aldrig att göra det pga. av massor med olika anledningar. Nu har iallafall intresset farit åt pip-svängen så nu har man massor med saker man bara vill bli av med. Herregud att det är mycket saker! (Det är accessoarer i form av halsband, örhängen, ringar, armband och lite annat grejjs.) 😕

Har försökt sälja sakerna på tradera, men det är svårt och minst sagt tidskrävande. Har inte haft någon aning vad jag ska göra med sakerna. Men blev tipsad av att det var loppis så tänkte varför inte försöka? Har liksom ingenting att förlora tänkte jag, rätt vad det är så har man lyckas sälja bort nått! (+ att ett bord kostade bara 100:-)

Fick enormt mycket hjälp av syrran med förberedelser så sagt och gjort så har vi då varit på loppis och sålt! Men jag må säga, jag är inte gjord för att sitta på loppis! Utan mer för att shoppa på loppis faktiskt! Blir liksom uttråkad att sitta ner och stirra, kanske vore annars om det var fullt ös hela tiden. Så tusen tack för hjälpen och sällskapet J’ hade inte pallat sitta där själv. 🙂

Alltså nu gäller det att klura ut hur man ska kunna bli av med resterande.. Har ju lagt ut massa tusenlappar på detta! Så vore ju skönt att kanske, få igen det man lagt ut. Får se om det blir att ställa upp på någon loppis i sommar, kanske i stan där det är mer folk i rullans? Kanske vore nått? Aja, packa in allt i förrådet igen då.. Ändå nöjd på nått vis att man ändå fick sälja, tärna levererar, hahhaaa!!

Det bästa med dagen var att vi köpte matlådor från Coop för att käka där + att vi köpte fika. (Å’ kaffetermos hade vi tagit med.) Så det var ändå myyys. Dock var det ju en jul-loppis/julcafé fast utan julmusik, var lite tråkigt. Men aja, hemma igen och nu blir det att laga tacos med D’ å’ bjuuuuuu Jessica som tack för hjälpen! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *