Klippning’s dags igen

Fått äran att klippa D’ ännu en gång! (Igår) Som om han tjatat, haha!! Men nu äntligen så har jag då tagit mig tid. Tar ändå lång tid att klippa, jag är ju inte direkt nått proffs på att klippa liksom! Men D’ blir då nöjd typ varje gång, ibland kan man ju behöva en extra justering å’ så. 🙂

Brukar vara en lååååååång process innan jag klipper D’. Först blir man påmind om att håret hans börjar bli långt för att det växer fort. (I någon månad sådär..) Därefter kommer tjatet om att: ”Jag skulle klippt mig!” (I flera veckor…) Sen övergår det till att: ”Har du tid att klippa mig?” (På obestämd tid kan detta pågå.) Inser nu när jag skriver detta att jag typ tycker synd om D’.

Ibland när jag inte känner att jag orkar eller har tid brukar jag säga: Men gå till en frisör. Då får jag bara typ gulligaste svaret, typ att han vill att jag ska klippa han. Det är nog inte alla flickvänner som har det så! Eller vad vet jag, kanske folk har, haha!! Men han är tålmodig min Daniel må jag säga, som står ut att vänta så länge många gånger! Puss å’ hej å’ hoppas du blev nöjd. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *