Scrapbook- KAOS

Försöker få ordning i mitt kaos med pyssel. Hej kom och hjälp! Men det är då halverst upp ordnat, typ… I-landsproblem såklart men nog är det skönt med ordning ändå. (Trots att jag är en slarv, som Daniel säger.) Nu längtar jag mest till att komma igång med mitt pyssel. Förövrigt är detta min enda lediga dag denna vecka. Känns att jag jobbar nästan 100%. Blir ju lite olika hur mycket jag jobbar, beroende på hur jag ”lägger” mig tillgänglig. Om jag inte nämnt det tidigare så jobbar jag även inom vården. (Väldigt givande jobb tycker jag!) 🙂

Är najs som fasen att jobba 75% , men lönerna i Storumans kommun… Men blir då trots det en märkbar skillnad med ”vård-lönen”. 🙂

Pengar behöver man för att leva, men pengar är inte allt. Men då man har drömmar så måste man jobba hårt. Finns inga enkla genvägar, dock finns det dem som får chanser. Vissa tar dem, medans andra sumpar dem.

Lite dramatisk jag låter… Men en sak är säker skulle jag få chansen skulle jag inte sumpa den. Godnatt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *