Helghälsning: Vindeln

Haft en sjukt fin helg med mina fina vänner. Har verkligen behövt denna mys-helg. Vi har tagit det lugnt, promenerat, ätit gott och pratat i massor! Har väl halverst pratat ihjäl dem… Eller så känner jag ibland iallafall. Fortfarande oklart om jag äger en bokstavskombination. Men dem verkar då gilla mig på något vänster. Varför säger man på nått vänster? Är det pga. att man tänker att höger är rätt? Säkerligen är det så, men det orkar jag nog inte lägga mer energi på.. Tror jag!!

När vi skulle fara hem skulle vi åka tåg till Lycksele och sedan hoppa på buss och Emilia fara åt Skellefteå å’ jag till Tärnaby. Vi satt på tåget och hade biljett och allt klart, men dem fick aldrig igång tåget.. (Vi vet inte riktigt vad som var fel.) Så vi fick åka ersättningsbuss till Lycksele och stackars Emilia var tvungen att åka tillbaka med bussen, fyy vad drygt för henne. Kände hur irriterad jag blev på hela systemet, när han kom fram och berättade att Emilia måste åka med tillbaka till Umeå. Utbrast bara: Jag antar att hon inte behöver betala för denna resa! Skulle hon inte behöva, men snacka om dålig service att hon ska skickas med buss fram och tillbaka, näääe.. Lite dåligt kan man tycka! 🙁

Men har då trots dessa bekymmer med trafiken har det varit en toppen-helg som jag då redan nämnt. Krav-lös-helg helt enkelt! Så allt från detta Emelie-besök, tack för allt! Kram

 

Aja, som sagt haft en jättebra helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *