Påskblandat m. besök

Tycker det är lika kul varje gång att få besök. Tänka sig att mina små syskon vill komma hit och hälsa på gamla syrran! Fast jag är ju inte så gammal jämfört med Jessica. (Skiljer väl typ 1,5 år mellan oss.) Men mellan Aron och mig, 13 år!!!!) Men jag är ju väldigt barnslig för min ålder, så det går bra ändå! 😀

Hehe, justja Aron har ju fått se sin första skräckfilm. (Vi såg Don’t breathe.) Alltså man var på hel-spänn under hela filmen! Fattade inte hur Aron pallade. Jag gjorde liksom knappt det… Fanns en strategi att J’ skulle nya A’ i benet innan det hände nått hemskt. (Då Jessica sett filmen tidigare.) Problemet var bara att Jessica inte mindes så mycket av filmen. Så den planen stupade ganska så kraftigt där!

Påsktårta, påskpepparkakshus, påskris, påskgodis & påskmat är lagat i massor! Ja, allt som hör påsken till, har vi hunnit med. Jag älskar högtider, eller allt som sticker ut från vardagen egentligen. 😀

Påsk pepparkakshus kanske man inte gör egentligen? Men så fick det bli i år, för att jag och D’ hann aldrig bygga ihop vårat hus i jul/innan julafton. Så eftersom vi lagt ner så mycket tid på ritningen tyckte jag det var synd att bara slänga. Så blev att spara det till påsk nu då, så på den vägen är det. Sen kan man ju diskutera hur vida snyggt det är. Då både jag och Jessica för det första har byggt ihop det fel + dekorering. Men visst finns det en charm ändå på nått vis! Vi hade då jäkla roligt hursomhelst under produktion. 😉

D’s familj bjöd vi på påskafton och gravad röding tog dem med sig. Jäkla gött! Själv tyckte dem att den var för salt, men inte för mig men jag är ju saltskadad. Annars i helgen har vi varit ute och grillat vid sjön och åkt BOB bakom skotern. Hehee, fasen det var kul! Jag och J’ åkte även ner från Gautafjället! Men alltså skojja inte min rygg på väg upp jag höll på avlida. Det var så guppigt! Ajjajjaajj.. Alltså jag tappade bobben på vägen ner två gånger, alltså ena gången for den rakt ut för ett stup. Är ju livsfarligt att tappa den om någon stackars människa skulle komma uppför fjället. Halvfarlig lek det där egentligen! Men att vi hade kul!! Allt från påskfirande var detta, hejs!! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *