4:E- JOBBAR- HELGEN-!

Nu är 4:E jobbar helgen i streck. gjord. Tar på mer än vad man kan tro att jobba helger! Man hinner som inte vila upp sig, känns det som. 😕

Tomatplantorna har börjat ta sig. Sakta men säkert, så det känns som bra. Nått som känns mindre bra är att Challe slaktat sin mjukis Hasse-M (Hans- Martin.) Ligger typ bomullstussar överallt i lägenheten. Ska nog ta mig tid att laga honom, tar ju rätt så lång tid att plocka ihop hans inälvor… Så kanske är värt det i längden, hehe! 😉

I övrigt är man lat, trött och slut. Blev hämtpizza från Wärdshuset! (Som förövrigt är ganska ny öppnat här i Tärna.) Jättebra och god pizza tycker både jag och D’. Så nu är det därifrån vi kommer beställa våra pizzor ifrån! Känns väldigt fräscht + att dem använder färska grejer på pizzorna! Precis som det ska vara. Näe, nu är jag pizza-tjock! Godnattis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *