Två behövliga lediga dagar

Måste erkännas att jag inte använt våran mixer så mycket! Var ju jag som ville ha en ny. + Att jag hade värsta uppläggningen om hur mycket jag skulle använda den. Har då iallafall använt den några gånger. Men i förrgår blev det att göra smoothie, jäklar vad det är gott! Man är ju bara för lat egentligen…

Fått min Astrid Lindgren kopp som jag köpt/vunnit från tradera. Har en liten samling på dem muggarna! Dem har slutat säljas alltså slutat tillverkas. Så man får hålla utkik på secondhand. 🙂

Tro det eller ej… Men jag har köpt fel kopp!! Det är så att det finns en ”ny kollektion” av Emil & Pippi muggarna och inte tänkte jag på det! Så nu när jag packat upp den märkte jag direkt att det var fel. Dem ”nya” kopparna rymmer 3 dl och dem äldre 2,5 dl.

Hehe, så nu är det som att jag börjat samla på två olika sorter. Hemskheter egentligen, men jag gillar det ändå. 🙂

Hunnit slappna av och haft myskväll å’ druckit vin med mitt hjärta. Gröpt ur älgrevben in i det sista. Sjukt mycket mat på dem är det, blev som middagen! Men nått som är sjukare är nog mitt bordsskick, äter revben som ett vilddjur. Vi delade även en liten ostbricka, vad mer kan man begära såhär mitt i veckan? Värsta mini-mys helgen mitt i veckan, myyyyyyyyys & hejs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *