Plantering inför sommaren

Åh, vad härligt det känns att jag äntligen tagit mig tid till att plantera. Har grejat med tomater, persilja, dill, gräslök och ringblomma än så länge! Köpte ett minidrivhus i hopp om att lyckas med tomaterna, haha. Sist jag och Daniel försökte så blev det inge bra alls. Tror vi började försent. I Oktober tog jag ner plantorna, tänkte att då fick det vara nog med det försöket! Men lite sur jag blev jag allt för när jag rev ner tomatplantorna hittade jag 3 gröna tomater., hohooo.. 😕

Näe, önskar faktiskt oss bättre lycka i år! Även om jag har försått så har Daniel lovat att ha delad vårdnad över våran kommande ”balkongträdgård”.  Så nu håller jag bara tummarna över att plantorna ska klara Tärnaby’s- klimat.

Gjort äppelchips också= sjukt enkelt och gott! Brukar hänga upp dem på våra grillpinnar i några dagar. Man kan ju välja att torka dem i ugnen, men jag tycker det känns najsigare att torka dem naturligt! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *