Bokat höstens resa!

Idag har vi bokat en resa till Kroatien i 1 vecka! (I Augusti) Ska bli roligt att fara på en sol & bad semester igen. Först pratade vi om att fara 2 veckor, men då det fanns direktflyg från Skellefteå så… Tog vi lata vägen och bestämde att vi skulle åka därifrån. Trots att det inte gick boka 2-veckors resa.  Är ju typ 5 år sedan vi var på Rhodos nu faktiskt. Näe, ska bli riktigt jävla härligt! 🙂

Förövrigt blir det endast 2 veckors semester för mig. (Alltså nu i sommar.) Kommer spara resten tills jul då tanken är att jag och mina systrar ska åka utomlands med pappa! Ingenting är bokat, klart eller bestämt. Men snart börjar det bli dags! Pratade med pappa tidigare och vi ska ha ett skype möte här framöver allihop! (Jag, pappa och systrarna.)

Igår såg vi talang, jag älskar det! = Sjukt kul att se… Blev en kompromiss till middag då Daniel ville äta pizza och jag var sugen på tacos. Så det blev en… Taco-pizza, mumsigt!! 😀

Nu längtar jag till värmen, bad och drinkar! Pusshej

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *