Tandläkarbesök

Nästan så att jag skäms att jag inte varit hos tandläkaren! Dem hörde av sig i höstas då jag var var i Afrika. Sen när jag väl kom hem så… Var det inte direkt det första man tänkte på, att ringa tandläkaren. Trots att jag sagt att jag skulle höra av mig.

Men nu idag har jag då varit där. Känns hur najs som helst. Att ha gjort bort det. Har stått på min todo-list, ja sen innan jul. Blir väl kanske så att man drar ut på saker som tandläkare och sjukhusgrejor som kan vara smärtsamma. Fast dem som vet säger ju att: ”Det som inte dödar dig, gör dig starkare.” Får man ju bara hålla med om… Vore nästan knäppt om man inte höll med!

Är så sjukt nöjd med Gränstandläkarna här i Tärnaby. Jag vill aldrig till folktandvården här igen. (Varför jag är så dramatisk kan jag berätta en annan gång.) Men hoppas verkligen att dem är här för att stanna, så jag inte tvingas tillbaka, vore lite jobbigt.

Annars frånsett tandläkarbesök händer det väl inte så mycket. Tomatplantorna växer och D’ har börjat skrapa sina lotter som han fick när han fyllde år, hehe. Dem är ju lite små-jobbiga dem där lotterna då man skrapar fram bokstäver, men ändå roliga ju! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *