Charlie har opererats!

Idag har det varit en jobbig dag… Då Charlie har varit hon veterinären och opererat bort en knöl. Vi hade tid kl. 11:15 och innan operationen fick han inte äta. Så snacka om att man haft en hungrig Charlie kring sig. Vaknade i samband då Daniel for till jobbet ca. 07:00!? Sen dess har Charlie gnällt om mat, vi for väl hemifrån just efter klockan 10:00. Har tyckt så synd om han. 🙁

Denna gång vet jag att han kände sig stressad. Han kände liksom på sig att det inte var en vanlig undersökning. När han fått sprutorna för insomning + bedövning så fick jag sitta med han i väntrummet. Han låg i mitt knä efter ett tag la jag han på stolen tätt intill mig och strök honom tills vi fick komma in. Kändes så konstigt att bära han medvetslös. Blev tillfrågad om jag ville ha kaffe medan jag väntade och det tog jag.

När jag satt i väntrummet ensam så kom tårarna… Om att Charlie har en tumör och ligger på ett operationsbord. Började tänka en massa hemska saker, börjar bara gråta nu när jag skriver om det. Att min lill-älskling som jag då kallar Charlie för, är sjuk.. 🙁

Nu är det bara att hålla tummarna för att det är en godartad tumör. Är valfritt om man vill skicka iväg för att få provsvar, för att se vilken typ av tumör det är. Kostar såklart 500 kronor. Men det spelar ju ingen roll! Det kan aldrig bli för dyrt för att rädda en familjemedlem.

Hoppas du sover gott min Charlie-plutt, trots tratten som bara är i vägen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *