Kräftskiva & hejdåå

Igår hade vi en liten kräftskiva, jag som längtat efter det såå mycket.. Det var verkligen så gott som jag tänkt det! Å’ uterummet här är ju bara för mysigt, med tända ljus och kolsvart börjar det vara ute nu också. Hösten är min favorit årstid, är så mysigt och tända ljus och nu när vi har kamin, dubbel-mys-faktor för min del. 🙂

Bjöd syster J’ på det kalaset då hon kommer automatiskt vara husvakt, eftersom hon bor hos oss då. (Nu när vi kommer vara borta i 2 veckor.) Först faktiskt imorgon far vi till Kroatien 1 vecka. Den andra veckan kommer vi att spendera med pappa i Åbyn.

Sen kommer ju syrran också ställa upp och vara djurvakt. Som då jag inte tycker att man ska ta förgivet. Innebär ju att hon behöver fara hem endel på luncherna när hon jobbar. (Är inte tvär-gjort på en halvtimma om man ska hinna äta kan jag meddela.) Påtal om djurvakt, snacka om D’s föräldrar alltid ställt upp. Så sjukt underbart jäkla snälla jämt och alltid, helt underbara minst sagt. Allt för nu tackhejs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *