Plockat jordgubbar!

Att plocka jordgubbar när man tvingats plocka fram vinterjackan, hehe.. Det är då nått nytt för mig! Är ändå kallt ute nu, hade ju nästan glömt bort att vi har lite jordgubbar här på gården.  🙂

Charlie älskar jordgubbar kan jag ju meddela! Han är ju som rolig han. Prövade senare säga varsågod åt han och sträckte fram en jordgubbe från plantan. Skulle jag inte ha gjort.. Det resulterade i att han själv  tog sig friheten och gick runt och plockade jordgubbar, på eget håll!

Trodde väl aldrig i min fantasi att han skulle göra det, haha!! Känns som att jag förberett med att nästa år kommer man inte få äta en gubbe. För varje gång man släpper ut Challe på gården kommer han tugga i sig mogna som omogna gubbar. Aja, det återstår att se! Blev ändå ganska mycket jordgubbar, så nu imorgon ska jag å’ Jessica göra bananpannkaka. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *