Husets första strömavbrott!

Ikväll har vi haft strömavbrott, jag blev nästintill lyrisk och började tända ljus och tagga inför sällskapsspel. Äntligen en anledning till att få Daniel att spela annat än dator. Men D’ är alltid negativ till spel och jag har ingen aning om varför egentligen. Sjukt tråkigt, jag som älskar att spela spel. 🙁

Känns som att allt varit en stor röra sen vi flyttade hit. Men nu förra veckan har det hänt en hel del måste jag säga. Tidigare gick det ju inte ens sitta vid köksbordet å’ nu som syns på bilden är det mys-pys. Ändå rätt nöjd! Har ju tagit bort massor med konstiga prydnads-saker som stått där. Såna där saker som man inte vetat vart man skulle ställa, har lätt hamnat där på tavellisten. 😕

Blev ett kort strömavbrott, men fick då spela skip-bo i vilket fall. Jessica ville ju spela med mig så D’ ändrade sig i sista sekund så han var ändå med. Fattar inte varför, tråkmåns ju som inte gillar att spela. Bläääääääääääää!! Så nu har vi haft vårat första strömavbrott i huset. (för min del iallafall.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *