Djurvakt äter anka

Åh, vad skönt att få en helg hemma utan kvar i princip. Bjussat inneboende djurvakten Jessicus på middag här igår.. Prövade göra anka, spännande ändå. Jag har bara ätit anka en gång tidigare och det var när jag och Daniel var i London. (då åt vi ankburgare m. ankfettsfriterade pommes på en matmarknad.) Men jag har aldrig tillagat anka, eller ätit det överhuvudtaget annars. Men den blev faktiskt bra. Var D’ som stod för recept och grejjer. Kommer helt klart att vilja äta det igen! 🙂

Vi har också varit djurvakt åt D’s föräldrars fina Smilla. Känns ju bra att någon gång ibland få kunna ge igen! För typ alla 1000 gånger, (alltså på riktigt) dem varit djurvakt åt oss. Helt sjukt snällt alla gånger, snacka om att dem ställer upp. Tyckte det var lite kul när jag lagt ut en filt och Smilla la sig vid kaminen. Tog en till och la ut och Charlie la sig där direkt.. Klart varmt & gött att ligga där! Längtar nästan lite till vintern då vi kommer elda jättemycket! För jag vet inte om det finns någonting som gör mig mer avslappnad som att kolla på en eld. 🙂

Utan uterummet i detta hus, hade det nästan känts lite meningslöst.. Näe, men det är så mysigt att sitta där och bara tända ljus i massor! Å’ särskilt tycker då jag om att tända golvljusstaken i smide som min farfar gjort. Blev som bra här i huset, att den fick sig en plats! Helt underbart ju, att få använda den. Mys-pys med uterum helt klart! Klart bara + poäng.. Allt för nu, heeeejs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *