Grillat för sista gången!!

Igår grillade vi burgare för mest troligt sista gången för i år.  Jessica lekte grill-mästare och gjorde hemmagjorda burgare! Bjussade J’ efter att hon hjälp till igår med förråds-städningen. Alltså vad hade jag gjort utan henne i den röran? Jaja, har väl som egentligen redan pratat av mig om den städningen egentligen. (i förra inlägget.) På nått vänster blev grillen tänd för tidigt, så vi var tvugna att typ blåsa igång den, hehe. Men det gick ju bra ändå! 🙂

Sjukt gott i vanlig ordning, haha. Känns typ som att allt jag äter är gott. Men det är det ju i princip! Jag är en matälskare, så är det bara. Mat för mig är upplevelse, så där sätter jag punkt.

Blev ju så fort mörkt så vi var tvungen att ha ficklampa ute för att ens se nått! Men nog gick det bra och burgarna blev klara. Bra jobbat Jessica, woop-woop med smaksättningen!! Å’ med grillningen också, själv var jag nog inte så mycket till hjälp annat än fotograf. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *