Förråds-städning

Spenderat många timmar har man gjort i förrådet, som förövrigt är en lekstuga. När vi flyttade hit var det ju kaos redan innan bland alla saker. Självförvållat då när allt bara liksom är intryckt. Utan minsta ordning! Syrran har hjälp mig att komma i ordning, super tack för det! Tror inte på riktigt att jag skulle klara det själv. Skulle egentligen haft en loppis! Men det får nog bli att ta itu med nästa sommar, tidigast..

Vi har ju beställt 3 kubik ved som D’ har lastat in i vedboden. Så nu kommer vi att klara oss i vinter + att det finns ved sen tidigare som vi blev lovad att få använda upp! Så det var ju toppenbra! 😀

Så detta var allt från denna städdag. Känns jätte skönt att äntligen gjort bort detta hemska förråd som legat och tärt. Å’ som sagt super-tur att Jessica ville hjälpa mig så jag blev klart. Annars hade det tagit minst en dag till! Blev lite mer organiserat med hjälp. Hejs-svejs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *