Grekisk Moussaka

Igår hade vi en liten grekiskafton här hemma D’ & jag. Gjorde riktig grekisk moussaka. Varit något jag velat pröva sen vi åt det i Stockholm på en restaurang förra året. Vi drack vin och myste på + att det sen övergick vi till päronkonjak & en typ av nötlikör som jag inte minns vad den heter. Var uppe till efter 03:00 så trött är man idag. Men var väldigt trevligt å’ mys bara med vi två. Vi fick liksom en chans att prata ikapp allt vi missat sista tiden. Då det varit ganska mycket för mig…

Päronkonjaken har jag aldrig druckit tidigare, så hade inte riktigt någon aning om vad jag kunde vänta. Var ju typ i whisky-karaktär ändå fast luktade piggelin. Alltså det var väldigt starkt tyckte jag, så godast var det nog att blanda med mjölk. Blev då ungefär som bajapäron, så det var göttigt! 🙂

Sen vi flyttat har det faktiskt börjat gå bättre med vårt ”spritförråd”.. Vi har ju alltid pratat om att det vore kul om man kunde ha lite olika drycker hemma & så. Men problemet har oftast varit att man hinner tömma det allt för fort! Tror det är det.. Nu när vi flyttat har vi ju knappt haft besök och hur kul är det och bara sitta själv och dricka. Men nog ska vi bjuda över folk här framöver!

Näe, nu blir det nog att eventuellt dricka lite mer vätskeersättning och kanske vila en stund. Så känns det ungefär nu! Snart kommer D’ hem efter att ha varit och handlat Loka Crush åt mig, hehe. Byebye

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *