Hyfsat okej..

Det har varit en hyfsat bra vecka hittills måste jag säga.. Känns som att jag hunnit göra en del viktiga grejer. Som att bland annat tagit ett ganska stort beslut. (jobbmässigt.) Ibland måste man vara sån att man börjar tänka på sig själv i förstahand. Sen i måndags var jag och syrran och simmade, 40 längder i vanlig ordning för min del. Har ju varit på latsidan sista tiden, men nu så tror jag att jag är på bättringsvägen.. Ett av alla mina nyårslöften är nämligen att sluta jojjo-banta. Är så less på mig själv att jag håller på som jag gör…

Varit på ett givande möte nu i veckan också har jag varit. Samt bestämt att jag ska stå på julmarknad och sälja lite grejs då syrran också ska hjälpa mig. (Så  har bokat bord där!) Ja, en ganska bra vecka som sagt. Inte bra i rolig utan bra för jag tagit tag i saker!

Och kanske det viktigaste av allt.. Jag har gett mig själv egentid! Igår var jag på Yoga, efter att jag blivit peppad till att gå dit. Var jätte härligt. Fast dock har jag ont i en tå/under foten vid tån sen yogan. Tror jag fått någon sträckning eller nått. Ingen aning vad det kan vara frånsett en muskel som inte är van att röras på! Så gått runt och haltat har jag gjort idag, fruktansvärt ont.. Hoppas det går över till nästa tisdag för är taggad på att börja köra Yoga, sjukt jobbigt samtidigt som det är sjukt härligt. Skräckblandat må jag säga, men klart värt! Aja, nu blir det att käka lax till middag å’ packa matlåda för morgondagen! Hejs-svejs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *