Mirro-mjaoouuu – ”bloggar” del. 2

Blev utsläppt ca. 07:00 sedan är man ute fram till lunch och hoppas på att få komma in, men ingen öppnar och ingen kommer heller hem.. Hungrig som fan och sen kommer någon och låser upp garaget, aja tänkte jag kanske finns det mat där inne, har aldrig varit där men ja, vad har man att förlora på att kolla läget liksom.

Man går in och sen sitter man där typ till 19:00 på kvällen och känner sig lurad. Jag visste att man inte skulle lita på folk man inte känner, så typiskt. Efter att ha suttit där i över 6 timmar så hörde jag ett ljud… Det var matte som var ute med Challe och ropar på mig. Men ingen hör mig, trots att jag skriker är det inte en jävel som hör! Å’ hundar som ska ha bra hörsel? Jo, tjeeeeeeeeeeena skulle inte tro det…

Sen blir det tyst och dem går in. Ett tag senare kommer husse ut och hjälper till att leta mig och lockar å’ jag hör att dem far längre och längre bort mot boa. Neeej, skriker jag men ingen hör. Några minuter senare kommer husse och kollar in i garaget och lyser med en pannlampa. Jag hoppar upp på bilen som står där inne, för detta kunde vara min sista chans hinner jag tänka.. Som tur är hinner husse se mig och ringer ett samtal så att det sen kommer en person och låser upp åt mig. (För vi har inte själv någon nyckel till garaget.) Hungrig som fasen var man så blev att springa in direkt!

Då kan man ju tro att det är allt jag vill klaga på.. Men näe, dem har blivit lite lata med eldningen så jag tvingas ligga under luftvärmepumpen för att bli varm. Sen har jag också blivit utestängd av matte i uterummet i 2-3 timmar. Det är inte enkelt att vara jag.. Sen har jag ju fått en syrra från ingenstans!? En liten Nori som vill leka hela tiden, knappt så man får vara ifred alltså. Men det är kul också för hon har god mat och sen byts hennes kattlåda mer än min, så jag går hellre där! (Trots att jag vet att Nori’s matte hatar det.) 😀

/ Mirro

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *