Mirro-mjaoouuu – ”bloggar” del. 1

Hej bloggen! Mirro- mjaoouu här som mina ägare kallar mig. Eller är det jag som äger dem? Efter allt jag ställt till med som kattunge från att klösa tapeter och revir-pissa inomhus, så är jag fortfarande här och regerar, mohahahaa. Regerar hela Tärnafors gör jag faktiskt numera. Sen jagar jag bort grannhundar från tomten. (Inte Smilla såklart, hon känner jag ju sen jag var liten.) Charlie är en mes när det kommer till det mesta, han klarar ju ingenting. Är inte lätt att vara mindre än Challe och stå upp för våran familj och han ska vara hund. (Å’ storebror för den delen också?) Ända sättet man märker att han är hund på är att han skäller som en tok. Av typ ingen orsak? Värt känner jag, hatar hans gälla skall..

Att bo i hus är alltså det bästa som hänt mig, så jag kommer aldrig flytta för att bli innekatt igen.. Aldrig i livet.. Det kan ni skriva upp! Här är det jag som bestämmer. Fast anledningen till att jag just börjat blogga idag är att.. Sista tiden har inte varit så rolig, eller ja det har varit kallt och snöigt och sen är det en hel del saker som hänt..

Hela sommaren har jag gjort exakt vad jag velat. Men nu börjar det nästan vända på det. För jag får inte gå ut när jag vill längre! Sommaren drog jag ut en lill-stund sen gick jag in och käka. Sen höll det liksom på så ibland kom jag inte ens in under natten, men nu näedå.. Nu är det små korta stunder man får vara ute, eller så får man sitta och frysa jättelänge.. På kvällen får man typ aldrig gå ut efter kl. 21:00? För några dagar sedan hände en sak.. Ska berätta det i nästa inlägg , vad det var som hände egentligen..

/ Mirro

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *