Hamsterhus till Reuben

R’ missade bussen i måndags, så hon blev ju lagomt glad. Blev bestämt att A’ skulle stanna. Så det var ju kul att han ville det menar jag. Vi satt ju uppe på söndagskväll/tidig måndagsmorgon och gjorde hamsterhus. Snacka om att jag hade en tung jobbdag igår.. Men  ack vilket snyggt hamsterhus jag gjort åt Reuben. (Min favorithamster! Alltså jag gillar egentligen inte ens hamstrar, men han är så goo.) Huset iallafall är i två våningar, har trapp, fönster, dörr & takfönster + namnskylt. Sen är det även förstärkt lite överallt, så att huset ska hålla länge. Hoppas verkligen han blir glad över sitt hus. Fick målas i orange med svart tak och detaljer i orange som fönsterkarmar. 🙂

Jag vet att jag låter lite över lyrisk över detta hamserhus! Å’ det är jag också, för när man suttit i flera timmar och klippt gladspinnar och limmat och förstärkt och ja.. Då blir man stolt så är det bara! Roligaste pysslet jag gjort på väldigt länge. Kanske själv måste skaffa mig hamstrar, så jag får bygga mig hus, hehe.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *