Sushi & märkligheter

I onsdags var både jag och Daniel ledig. Jag kände att jag ville hitta på nått tillsammans, så gav förslag om att vi skulle kirra sushi. Blev godtaget så för och köpte sushi-grejjer. Så vi lagade sushi tillsammans. Det var trevligt, känns som det var som så längesen vi umgicks å’hittade på nått tillsammans. Till maten blev det att se idol och sen också bonde söker fru, fast jag somnade till bonde. Så blir ett försök eventuellt ikväll igen till att se det. 🙂

En sjuk grej nudå.. Som man knappt tror är sant alltså.. Från en sekund till en annan har jag då lyckats tappa bort Daniels nya headset, som följde med telefonen. Vi samåkte idag till jobbet och hem också. När D’ kom för att hämta mig så låg en laddare på sätet + hans headset. Jag bad han flytta det å’ därefter la han sakerna i mitt knä typ. Vi gick in  på macken och jag köpte en trocadero och nå skvaller tidningar. Vi går ut och sätter oss i bilen och far hem! Väl hemma kliver jag ut ur bilen och D’ frågar om headsetet.. Å’ det är borta!?! Hur fasen kunde det hända på denna korta stund… Jag blev så sjukt irriterad så jag för tillbaks till macken och kollade om det trillat ut, men icket… Sånt här kan rent utav göra mig förbannad. Är det bara sånt som händer mig? Herreguuuu alltså, märkligt.. Känner fortfarande hur irriterad jag är över detta, nu när jag skriver.

Igår var ju jag också ledig, hade bestämt att jag skulle scrapbooka lite. Var jättekul faktiskt att komma igång med det igen, var så längesen. Satt i flera timmar, våt bara tvungen att ge mig tillslut för att jag jobbar, satt uppe till 01:00. 😮

Näe, nu blir det att hoppa in i duschen å’ kanske scarpbooka lite idag också. Om jag inte blir allt för trött vill säga. Hejs!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *