Härliga natt

Har sovit så stört bra och vaknade klockan sex nu på morgonen och kände mig pigg å’ D’ också!! Tur att ingen av oss är en sur-j*vel på morgonen.. Så vi låg och pratade väl å’ länge sedan tvär somnade vi om, hehe.. Alltså måste ju minst ha sovit tio timmar denna natt eller nått. Efter idag så får D’ semester i två veckor!! Wiiiihooooooo.. Och vad ska vi hitta på då tro? Jo, vi ska fara på min systers student, fara till Grekland en vecka, sedan blir det väl att fira midsommar någonstans också, hihii.. Men jag jobbar som vanligt dvs, ”två heldagar” varje vecka sedan är jag ledig.. Frånsett nu när vi ska utomlands då, för då har jag bytt dagar.. LÄNGTAR SÅ SJUKT TILL VÄRMEN!! För alltså igår (igen!?) snöade det när jag var ute sista svängen med Challe.. 😕

DSC_1427

Nu idag ska jag städa lägenheten innan Daniel kommer hem.. Sedan hade jag även tänkt spela lite gitarr också.. För sedan blir det mys-middag framför tv:n med lite gottigt att dricka till, kanske också nått bra på tv? Hoppas kan man ju alltid göra, men dock är det ju sällan nått som går som är bra.. Så varför betalar man Tv-licens, jag menar för vad egentligen? Sedan blir det en skräck-film ikväll med massa popcorn, alltså jag tål inte såna egentligen.. Men, det brukar som ändå gå rätt så bra, för jag gömmer mig ju bakom kudden och gör ett litet kikhål så att jag ändå ser allt, haha!! 😉

Nu ska jag ta och påbörja min städning samt även ta och ringa ma’ vän Malin och snacka lite skit med henne.. Förövrigt så har jag och Malin för en gångs skull (från hennes sida..) kunnat planera att vi ska dra på stadsfesten tillsammans, så nu hoppas jag fasen att det blir av.. Sedan första gången vi drog på Statsfesten tillsammans har vi sagt: ”Vi måste dricka vid älven innan, vi måste göra det, vi måste göra si, vi måste, måste, måste” Men vad har det lett till då? – Ingenting, för Malin snäll som hon är har hon tagit på sig och jobbat varje år då statsfesten varit samt även j*vligt mycket helger.. Men nu har hon ju faktiskt skaffat sig ledigt så det kommer bli så najsigt!! Ciaaaaaooooo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *