Halloween: All in

I helgen har mina syskon varit här, eller ja Jessica bor ju med oss. Men A’ & R’ kom hit i fredags från Skell. Vi har då firat Halloween som aldrig förr. Snacka om att gå all-in i år. Vi snackar pynt, mat och utklädning till och med. Lätt den mest påkostade Halloween någonsin som jag tagit del av iallafall. Men att vi haft kul, så det var värt det! Åh, vad roligt att dem ville komma hit ens. 🙂

Vet knappt vad man ska börja berätta. Men vi beställde ju kostymer ifrån partykungen. Förra veckan som jag säkert redan nämnt, men ändå. (Jag, Jessica & Daniel. ) Lite lyrisk har man ju varit över detta.. Klart när jag var mindre har man ju klätt ut sig massor, men inte i vuxen ålder, hehe. Så det var ju jättekul och leka med latex, smink å’ så. (Tror bilderna får tala för sig själv.)

Pyntet bestod av en pumpa med tre olika ansikten, plastspindlar, gravstenar, spindelnät och tillverkning av papperskedjor å’ lite annat smått. Sen kan man ju säga att maten vi gjort bara var pynt i sig. Var knappt så att någon ville äta den, för att det kändes/såg äckligt ut! Då vet man att man lyckats, haha!! 😀

Maten var tapas med Halloween-tema. Kanske var lite äckligt då vi presenterade maten som hade temat: fingrar, trollsnor, minitarmar i blod, spindelkroppar.. Men alltså, det äckligaste var ju lätt korvfingrarna! Tur jag inte äter korv å’ Rebecca med, haha!! Den enda som åt dem var Jessica. Daniel prövade en med tyckte inte det kändes najs, så han lämna. D’s lillebror var såklart också inbjuden men varken han eller Aron tog ett korv-finger, hehe.

Sen har man ätit godis, halloweentårta, spindel-cupcakes och ja allt möjligt. Så jag vågar typ inte ens ställa mig på vågen. Funderar bara på att börja banta och sedan väga sig om 2 veckor igen. Tror det får bli så, aja allt från denna halloween!! Byebye

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *