Rätt tråkig dag

Segare dag kan man ju knappast vara med om.. Har inte gjort ett nått frånsett att jag käkat rester och varit ute å’ promma med Challe!! Sedan har jag också spelat gitarr och fått så j*kla ont i fingrarna.. Väntar nu på att D’ ska komma hem så vi kan duscha, hehe.. Eller jag har ju faktiskt varit och handlat nu för ett tag sedan bara.. Det blir vårrullar å’ ris till middag, fasen vad gott!! Och det var rätt länge sedan vi åt det också!! D’ ville som bara äta nått snabbt, men jag åt ju som pytt igår eller när det var.. Så kändes lite halvtråkigt å’ innan det så åt jag ju den där laxpytten också!! Nog för att jag älskar pytt i panna så sjukt mycket.. Men det är typ just därför det känns drygt om det skulle bli uttjatat.. 😉

DSC_1425DSC_1422 (2) DSC_1422

Lill-plutten la sig till ro utanför Konsum nu när jag var å’ handla, väl fastknuten i postlådan som han då var!! Och det är en sak som jag aldrig någonsin skulle göra i Skellefteå, folk är allt för sjuka och dumma i ”huvet” där.. (Även andra större ställen också..) Så aldrig i mitt liv att jag skulle lämna en liten hjälplös Charlie där.. Man vet aldrig vad folk kan hitta på alltså.. Finns rätt mycket idioter!!

Har suttit å’ knappa runt på datorn i stort sett hela dagen.. Rätt skönt egentligen att det inte finns några ”måsten”.. Fast, jag skulle ju fasen ha kunnat diska bort faktiskt!! Men dock är det inte så trevligt utan måsten heller för jag känner mig så j*vla tjock när jag inte gör någonting.. Även fast jag varit ute med Challe två gånger.. 😕

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *